Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Elektrotehnoloģiju datorvadība
Nosaukums "Ortopēdiskās un sociālās rehabilitācijas adaptīvo asistējošo kustības palīglīdzekļu elektrisko un vadības tehnoloģiju izstrāde un izpēte".
Nosaukums angļu valodā "Research and development of electrical and control technologies for orthopedic and social rehabilitation assisting adaptive equipment".
Struktūrvienība 33000 Datorzinātnes, informācijas tehnoloģijas un enerģētikas fakultāte
Darba vadītājs Iļja Galkins
Recenzents M. Vorobjovs
Anotācija Bakalaura darbs ar projekta daļu ir veltīts ortopēdiskās un sociālās rehabilitācijas adaptīvo, asistējošo kustības palīglīdzekļu izpētei. Darba mērķis – laboratorijas ratiņkrēsla ar elektrisko piedziņu prototipa izstrāde lietotāju intuitīvas vadības turpmākajai izpētei. Darba teorētiskajā daļā tiek aprakstītas ratiņkrēsla sastāvdaļas, kā arī ir aprakstītas šo sastāvdaļu nepieciešamība un funkcijas. Darba inženierprojekta daļā tiek aprakstītā draivera izstrāde lineārajam vibrācijas aktuatoram, kā arī ir aprakstīta ratiņkrēsla enerģētiskās sistēmas renovācija un aprakstīti eksperimenti ar ratiņkrēslu. Bakalaura darbs tiek rakstīts ERAF projekta “Elektrisko, informācijas un materiālu tehnoloģiju izstrāde un izpēte zema ātruma rehabilitācijas transportlīdzekļiem personām ar īpašām vajadzībām” ietvaros sadarbībā ar SIA “Tehniskā Ortopēdija”. Bakalaura darbs ar projekta daļu satur 47 lapas, 12 bibliogrāfiskos nosaukumus, 2 rasējumus.
Atslēgas vārdi Ratiņkrēsls, ortopēdija, rehabilitācija, elektriskā piedziņa, intuitīvā vadība
Atslēgas vārdi angļu valodā Wheelchair, orthopedic, rehabilitation, electrical drive
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 21.06.2017 08:13:28