Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Computerised Control of Electrical Technologies
Title in original language "Ortopēdiskās un sociālās rehabilitācijas adaptīvo asistējošo kustības palīglīdzekļu elektrisko un vadības tehnoloģiju izstrāde un izpēte".
Title in English "Research and development of electrical and control technologies for orthopedic and social rehabilitation assisting adaptive equipment".
Department Institute of Industrial Electronics and Electrical Engineering
Scientific advisor Iļja Galkins
Reviewer M. Vorobjovs
Abstract Bakalaura darbs ar projekta daļu ir veltīts ortopēdiskās un sociālās rehabilitācijas adaptīvo, asistējošo kustības palīglīdzekļu izpētei. Darba mērķis – laboratorijas ratiņkrēsla ar elektrisko piedziņu prototipa izstrāde lietotāju intuitīvas vadības turpmākajai izpētei. Darba teorētiskajā daļā tiek aprakstītas ratiņkrēsla sastāvdaļas, kā arī ir aprakstītas šo sastāvdaļu nepieciešamība un funkcijas. Darba inženierprojekta daļā tiek aprakstītā draivera izstrāde lineārajam vibrācijas aktuatoram, kā arī ir aprakstīta ratiņkrēsla enerģētiskās sistēmas renovācija un aprakstīti eksperimenti ar ratiņkrēslu. Bakalaura darbs tiek rakstīts ERAF projekta “Elektrisko, informācijas un materiālu tehnoloģiju izstrāde un izpēte zema ātruma rehabilitācijas transportlīdzekļiem personām ar īpašām vajadzībām” ietvaros sadarbībā ar SIA “Tehniskā Ortopēdija”. Bakalaura darbs ar projekta daļu satur 47 lapas, 12 bibliogrāfiskos nosaukumus, 2 rasējumus.
Keywords Ratiņkrēsls, ortopēdija, rehabilitācija, elektriskā piedziņa, intuitīvā vadība
Keywords in English Wheelchair, orthopedic, rehabilitation, electrical drive
Language lv
Year 2017
Date and time of uploading 21.06.2017 08:13:28