Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids inženiera profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Enerģētika un elektrotehnika
Nosaukums "10/0.4 kV apakšstacijas SP18 un tai pieguļošās dzīvojamās ēkas elektroapgādes rekonstrukcija Rīgā, Aizkraukles ielā"
Nosaukums angļu valodā "Reconstruction of 10/0.4 kV substation SP18 and electric power supply of adjoining residential building in Riga, Aizkraukles street"
Struktūrvienība 27200 Enerģētikas institūts
Darba vadītājs Aleksandrs Trušus
Recenzents Kristīna Bērziņa
Anotācija Inženierprojektā ir apskatīts rekonstrukcijas risinājums 10/0.4 kV apakštacijai SP18 un tai pieguļošās daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas elektroapgāde Rīgā, Aizkraukles ielā. Inženierprojekts ietver 10/0.4 kV apakšstacijas pārbūvi, iekārtu izvēli un daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas spēka, apgaismojuma tīklu projektu, zemējumu un zibensaizsardzību. Inženierprojekts satur gan tehniskos, gan ekonomiskos aprēķinus, aprakstošo un grafisko daļu. Tehniskais aprēkins sastāv no aplēses slodzes noteikšanas, īsslēguma strāvu un apgaismes aplēses aprēķina, elektrotīkla elementu, zibensaizsardzības un zemējuma izvēles. Aprēķinam nepieciešamie izejas dati ir iegūti no AS “Sadales tīkls”, projektēšanas biroja SIA „Tesla” , kā arī no speciālās literatūras. Inženierprojekts satur 116 lpp. teksta, tajā skaita 23 attēlus, 18 tabulas, 4. pielikumus un literatūras sarakstu ar 38 norādēm uz dažādiem informācijas avotiem.
Atslēgas vārdi ELEKTROAPGĀDE, APAKŠSTACIJA, TRANSFORMATORS
Atslēgas vārdi angļu valodā POWER SUPPLY, SUBSTATION, TRANSFORMER
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 05.06.2017 10:58:35