Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Engineer
Title of the study programm Power and Electrical Engineering
Title in original language "10/0.4 kV apakšstacijas SP18 un tai pieguļošās dzīvojamās ēkas elektroapgādes rekonstrukcija Rīgā, Aizkraukles ielā"
Title in English "Reconstruction of 10/0.4 kV substation SP18 and electric power supply of adjoining residential building in Riga, Aizkraukles street"
Department Institute of Power Engineering
Scientific advisor Aleksandrs Trušus
Reviewer Kristīna Bērziņa
Abstract Inženierprojektā ir apskatīts rekonstrukcijas risinājums 10/0.4 kV apakštacijai SP18 un tai pieguļošās daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas elektroapgāde Rīgā, Aizkraukles ielā. Inženierprojekts ietver 10/0.4 kV apakšstacijas pārbūvi, iekārtu izvēli un daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas spēka, apgaismojuma tīklu projektu, zemējumu un zibensaizsardzību. Inženierprojekts satur gan tehniskos, gan ekonomiskos aprēķinus, aprakstošo un grafisko daļu. Tehniskais aprēkins sastāv no aplēses slodzes noteikšanas, īsslēguma strāvu un apgaismes aplēses aprēķina, elektrotīkla elementu, zibensaizsardzības un zemējuma izvēles. Aprēķinam nepieciešamie izejas dati ir iegūti no AS “Sadales tīkls”, projektēšanas biroja SIA „Tesla” , kā arī no speciālās literatūras. Inženierprojekts satur 116 lpp. teksta, tajā skaita 23 attēlus, 18 tabulas, 4. pielikumus un literatūras sarakstu ar 38 norādēm uz dažādiem informācijas avotiem.
Keywords ELEKTROAPGĀDE, APAKŠSTACIJA, TRANSFORMATORS
Keywords in English POWER SUPPLY, SUBSTATION, TRANSFORMER
Language lv
Year 2017
Date and time of uploading 05.06.2017 10:58:35