Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Datorsistēmas
Nosaukums Datorsistēmu automatizētās testēšanas metodes un rīki
Nosaukums angļu valodā Methods and tools of Computer system automated testing
Struktūrvienība 12300 Lietišķo datorsistēmu institūts
Darba vadītājs Larisa Zaiceva
Recenzents Jānis Eiduks
Anotācija Programmatūras testēšana ir nozīmīgs faktors programmatūras kvalitātes mērījumos. Šis jēdziens ir radījis jaunus programmēšanas paņēmienus programmatūtas izstrādē. Šim nolūkam ir radītas jaunas metodes un rīki. Programmatūras izstrādes tehnoloģijas attīstas, līdz ar to ir nepieciešamas labākas un efektīvākas testēšanas metodes un rīki, lai radītu programmatūru, lai novērtētu programmatūru un, lai tā atbilstu programmatūras testēšanas standartiem. Lai paaugstinātu programmatūras testēšanas procesu efektivitāti, tiek apskatīta testu automatizācija. Maģistra disertācijas mērķis ir saprast dažādas esošas automatizācijas testu struktūras un pieejamos rīkus, lai izvēlētos noteiktas rīku kopas, kuras ir savstarpēji savietojamas viena ar otru, paaugstinot testēšanu un tās procesus. Tika izraudzīti dažādi veidu automatizācijas rīki, balstoties uz klasifikācijas kritērijiem. Rīki tika novērtēti balstoties uz izveidotajiem novērtēšanas kritērijiem, lai iegūtu noteiktu rīku kopu. Izraudzītā rīku kopa var tikt izmantota, lai paaugstinātu automatizācijas testu kvalitāti kā arī, lai pārvaldītu brīvroku testus. Maģistra darbs sastāv no 97 lapām, 39 attēliem, 24 tabulām un 49 atsaucēm.
Atslēgas vārdi PROGRAMMATŪRAS TESTĒŠANA, AUTOMATIZĒTĀ TESTĒŠANA, AUTOMATIZĀCIJAS TESTU STRUKTŪRA, AUTOMATIZĀCIJAS TESTU RĪKI, RĪKU NOVĒRTĒJUMS, RĪKU IEVIEŠANA.
Atslēgas vārdi angļu valodā SOFTWARE TESTING, AUTOMATED TESTING, AUTOMATION TESTING FRAMEWORKS, AUTOMATION TESTING TOOLS, TOOLS EVALUATION, TOOLS IMPLEMENTATION.
Valoda eng
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 25.05.2017 19:29:25