Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Pārtikas produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisku zonu efektivitāti.
Nosaukums angļu valodā Food Product Warehouse Desing Optimizing Technological Zones Efficiency.
Autors Ernests Aļešķevičs
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Astrīda Priževoite
Recenzents Darija Andrejeva
Anotācija Bakalaura darbs ar projekta daļu - Pārtikas produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisko zonu efektivitāti. Darba autors – Rīgas tehniskas universitātes, Transportu sistēmas inženieriju students Ernests Aļešķevičs. Darba vadītas – Asist., Mg.sc.ing. Astrīda Priževoite Izvirzītie darba uzdevumi: • Izpētīt un iepazīties ar “ALFA” noliktavu; • Iegūt nepieciešamos datus par kravas kustību noliktavā; • Noteikt nepieciešamos noliktavas zonu izmērus; • Noteikt darba personāla skaitu. Bakalaura darbs sastāv no vairākām nodaļām, kur 1. nodaļa ir teorijas analīze par tādām tēmām kā: noliktavas veidi, operāciju aprakstījums, noliktavas funkcijas, glabāšanas veidi noliktavā. 2. nodaļa tiek aprakstīta noliktavas “ALFA” darba struktūra, izmantojamam tehnoloģijām, glabāšanas veidiem, glabāšanas organizācijas rekomendācijas. 3. nodaļa tika savākta nepieciešama informācijas un no izejošiem datiem, tika noteiktas operācijas zonu izmēri, un darbiniekus skaits. Darba kopapjoms ir 62 lpp, tajā ir 16 attēli, 8 tabulas un 36 formulas, darba izstrādei izmantoti 15 literatūras un elektroniskie avoti.
Atslēgas vārdi Produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisku zonu efektivitāti
Atslēgas vārdi angļu valodā roduct Warehouse Desing Optimizing Technological Zones Efficiency
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 22.05.2017 11:10:31