Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Transporta sistēmu inženierija |
Nosaukums |
Pārtikas produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisku zonu efektivitāti. |
Nosaukums angļu valodā |
Food Product Warehouse Desing Optimizing Technological Zones Efficiency. |
Struktūrvienība |
25100 Aeronautikas institūts |
Darba vadītājs |
Astrīda Priževoite |
Recenzents |
Darija Andrejeva |
Anotācija |
Bakalaura darbs ar projekta daļu - Pārtikas produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisko zonu efektivitāti.
Darba autors – Rīgas tehniskas universitātes, Transportu sistēmas inženieriju students Ernests Aļešķevičs.
Darba vadītas – Asist., Mg.sc.ing. Astrīda Priževoite
Izvirzītie darba uzdevumi:
• Izpētīt un iepazīties ar “ALFA” noliktavu;
• Iegūt nepieciešamos datus par kravas kustību noliktavā;
• Noteikt nepieciešamos noliktavas zonu izmērus;
• Noteikt darba personāla skaitu.
Bakalaura darbs sastāv no vairākām nodaļām, kur 1. nodaļa ir teorijas analīze par tādām tēmām kā: noliktavas veidi, operāciju aprakstījums, noliktavas funkcijas, glabāšanas veidi noliktavā. 2. nodaļa tiek aprakstīta noliktavas “ALFA” darba struktūra, izmantojamam tehnoloģijām, glabāšanas veidiem, glabāšanas organizācijas rekomendācijas. 3. nodaļa tika savākta nepieciešama informācijas un no izejošiem datiem, tika noteiktas operācijas zonu izmēri, un darbiniekus skaits.
Darba kopapjoms ir 62 lpp, tajā ir 16 attēli, 8 tabulas un 36 formulas, darba izstrādei izmantoti 15 literatūras un elektroniskie avoti. |
Atslēgas vārdi |
Produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisku zonu efektivitāti |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
roduct Warehouse Desing Optimizing Technological Zones Efficiency |
Valoda |
lv |
Gads |
2017 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
22.05.2017 11:10:31 |