Form of studies |
Professional Bachelor |
Title of the study programm |
Transport Systems Engineering |
Title in original language |
Pārtikas produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisku zonu efektivitāti. |
Title in English |
Food Product Warehouse Desing Optimizing Technological Zones Efficiency. |
Department |
|
Scientific advisor |
Astrīda Priževoite |
Reviewer |
Darija Andrejeva |
Abstract |
Bakalaura darbs ar projekta daļu - Pārtikas produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisko zonu efektivitāti.
Darba autors – Rīgas tehniskas universitātes, Transportu sistēmas inženieriju students Ernests Aļešķevičs.
Darba vadītas – Asist., Mg.sc.ing. Astrīda Priževoite
Izvirzītie darba uzdevumi:
• Izpētīt un iepazīties ar “ALFA” noliktavu;
• Iegūt nepieciešamos datus par kravas kustību noliktavā;
• Noteikt nepieciešamos noliktavas zonu izmērus;
• Noteikt darba personāla skaitu.
Bakalaura darbs sastāv no vairākām nodaļām, kur 1. nodaļa ir teorijas analīze par tādām tēmām kā: noliktavas veidi, operāciju aprakstījums, noliktavas funkcijas, glabāšanas veidi noliktavā. 2. nodaļa tiek aprakstīta noliktavas “ALFA” darba struktūra, izmantojamam tehnoloģijām, glabāšanas veidiem, glabāšanas organizācijas rekomendācijas. 3. nodaļa tika savākta nepieciešama informācijas un no izejošiem datiem, tika noteiktas operācijas zonu izmēri, un darbiniekus skaits.
Darba kopapjoms ir 62 lpp, tajā ir 16 attēli, 8 tabulas un 36 formulas, darba izstrādei izmantoti 15 literatūras un elektroniskie avoti. |
Keywords |
Produkcijas noliktavas projektēšana optimizējot tehnoloģisku zonu efektivitāti |
Keywords in English |
roduct Warehouse Desing Optimizing Technological Zones Efficiency |
Language |
lv |
Year |
2017 |
Date and time of uploading |
22.05.2017 11:10:31 |