Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Telekomunikācijas
Nosaukums DSL tehnoloģijas veiktspējas izpēte reālos apstākļos
Nosaukums angļu valodā Evaluation and Analysis of DSL Technology Performance
Struktūrvienība 13100 Telekomunikāciju institūts
Darba vadītājs R.Parts
Recenzents A.Supe
Anotācija Maģistra darba tēma ir ''DSL tehnoloģijas veiktspējas izpēte reālos apstākļos''. Maģistra darba mērķis bija izpētīt un salīdzināt DSL tehnoloģijas veiktspēju. Eksperimentāli, ar Network Analyzer programmu, izpētīt ADSL un VDSL līnijas, izanalizēt datus problemātiskam un salabotam līnijām reālos apstākļos. Pētījuma objekts – xDSL tehnoloģijas Pētījuma priekšmets – ADSL un VDSL tehnoloģiju raksturlielumi Darbs sastāv no trim daļām, ievada un secinājumiem. Darba pirmajā daļā ir analizēta pieejama zinātniskā un teorētiskā literatūra par xDSL tehnoloģijām un to attīstību. Savukārt otrajā darba daļā ir analizēta literatūra par DSL tehnoloģijās pārraides principiem. Visbeidzot, darba trešajā daļā ir veikti eksperimentālie mērījumi Network Analyzer programmā, ADSL un VDSL tehnoloģijām, veiktspējas noteikšanai. Atslēgvārdi – xDSL tehnoloģijas, Network Analyzer programma, veiktspēja, raksturlielumi, attīstība, pielietojums, pārraides sistēma, datu pārraide. Darbs sastāv no 70 lpp., 51 attēliem, 13 tabulām un 24 formulām. Darbā izmantots 56 literatūras avots.
Atslēgas vārdi xDSL tehnoloģijas, Network Analyzer programma, veiktspēja, raksturlielumi, attīstība, pielietojums, pārraides sistēma, datu pārraide.
Atslēgas vārdi angļu valodā xDSL technology, the Network Analyzer program, performance, characteristics, development, use, transmission system, the data transmission.
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 18.05.2017 20:18:23