Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Vadīšana starptautiskos uzņēmumos
Nosaukums Efektīvas komunikācijas snieguma radītāju ietekme reorganizācijas rezultātā. Plānotā galvenā vadītāja nomaiņa uzņēmumā “X” situācijas analīze
Nosaukums angļu valodā The Impact of Effective Communication on Performance Indicators as a Result of Organizational Change. Case Study: The Planned Replacement of a Key Manager in the Company "X"
Struktūrvienība 01B00 Rīgas Biznesa skola
Darba vadītājs J.Grēviņš, J.Bancrof, L.Kristberga
Recenzents C.Rivera
Anotācija Efektīvas komunikācijas tiek uzskatītas par galveno instrumentu, kas padara pārmaiņu procesu efektīvāku, un palielina kopējo uzņēmuma efektivitāti. Šajā pētījumā ir izpētīta effektīvas kommunikācijas ietekme uz galveno darbības rādītāju (KPI) Uzņēmuma "X" ietvaros, kā arī tās ietekme uz darbinieku apmierinātību un vispārējo pārmaiņu procesu. Pētījumi ir balstīti uz sekundāro datu analīzi un autora pasūtītām aptaujām par darbinieku apmierinātību. Komunikācijas metodes, kas ir izmantotas Uzņēmumā "X", piemēram organizācijas vīziju apspriešana un mērķi pirms pārmaiņām, atgriezenisko saišu un palīgspēku nodrošināšana pārmaiņu laikā, kā arī atbilstošas pārvaldības sistēmas pieņemšana, šķiet īpaši efektīvi. Tas nozīmē, ka citi uzņēmumi , citās nozarēs varētu gūt labumu no šīs pieejas, piemēram tās kuru izmantoja Uzņēmums "X". Bakalaura darbs ir rakstīts angļu valodā. Tas sastāv no 43 lapām, 7 grafikiem, 7 tabulām un 3 pielikumiem.
Atslēgas vārdi pārmaiņu vadība, organizācijas pārmaiņas, organizāciju komunikācija, darbības rezultāti, galvenie darbības rādītāji.
Atslēgas vārdi angļu valodā change management, organizational communication, performance, key performance indicators, organizational change.
Valoda eng
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 31.03.2017 23:28:39