Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Dzelzceļa transports
Nosaukums Starptautisku dzelzceļa pārvadājumu elektronisko un papīra pavadzīmju salīdzinoša analīze (uzņēmuma «ALPA Centrums» piemērā)
Nosaukums angļu valodā International rail transport electronic and paper consignment notes' comparative analysis (on example of company "ALPA Centrums")
Struktūrvienība 25500 Transporta institūts
Darba vadītājs Fjodors Mihailovs
Recenzents SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" Tehniskā departamenta direktors Jānis Eiduks
Anotācija Maģistra darbā tiek apskatīti aspekti, kas ir saistīti ar starptautisko dzelzceļa kravu satiksmes elektronisko un papīra dokumentiem. Veikts raksturojums, kas atsevišķi atspoguļo papīra un elektroniska kravu pārvadājuma dokumentu darbību. Atspoguļoti kravu dzelzceļa pārvadājumu attīstības tendences Latvijā un elektronisko transporta pavadzīmju nozīme. Veiktā papīra un elektronisko dzelzceļa pavadzīmju ietekmes uz uzņēmuma “ALPA Centrums” darbību analīze. Izstrādāts kravas nosūtītāju un kravas saņēmēju pētījums un dzelzceļa pavadzīmju noformēšanas perspektīvu novērtējums. Sastādītas rekomendācijas uzņēmuma klientu apkalpošanas kvalitātes celšanai. Maģistra darbā: 76 lappuses, 20 attēli un 39 informācijas avoti.
Atslēgas vārdi Elektroniskas un papīra pavadzīmes
Atslēgas vārdi angļu valodā Electronic and paper consignment notes
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 17.01.2017 14:04:09