Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Railway Transport
Title in original language Starptautisku dzelzceļa pārvadājumu elektronisko un papīra pavadzīmju salīdzinoša analīze (uzņēmuma «ALPA Centrums» piemērā)
Title in English International rail transport electronic and paper consignment notes' comparative analysis (on example of company "ALPA Centrums")
Department
Scientific advisor Fjodors Mihailovs
Reviewer SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" Tehniskā departamenta direktors Jānis Eiduks
Abstract Maģistra darbā tiek apskatīti aspekti, kas ir saistīti ar starptautisko dzelzceļa kravu satiksmes elektronisko un papīra dokumentiem. Veikts raksturojums, kas atsevišķi atspoguļo papīra un elektroniska kravu pārvadājuma dokumentu darbību. Atspoguļoti kravu dzelzceļa pārvadājumu attīstības tendences Latvijā un elektronisko transporta pavadzīmju nozīme. Veiktā papīra un elektronisko dzelzceļa pavadzīmju ietekmes uz uzņēmuma “ALPA Centrums” darbību analīze. Izstrādāts kravas nosūtītāju un kravas saņēmēju pētījums un dzelzceļa pavadzīmju noformēšanas perspektīvu novērtējums. Sastādītas rekomendācijas uzņēmuma klientu apkalpošanas kvalitātes celšanai. Maģistra darbā: 76 lappuses, 20 attēli un 39 informācijas avoti.
Keywords Elektroniskas un papīra pavadzīmes
Keywords in English Electronic and paper consignment notes
Language lv
Year 2017
Date and time of uploading 17.01.2017 14:04:09