Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums „Autoceļu uzbērumiem pielietoto atbalstsienu analīze” („Pārvads pār Brīvības gatvi Rīgas Ziemeļu Transporta koridorā 1.posmā”)
Nosaukums angļu valodā „Analysis of Retaining Walls Used for Road Embankments” („Overpass over Brivibas Avenue in 1st Section of Riga Norther Transport Corridor”)
Struktūrvienība 31000 Būvniecības un mašīnzinību fakultāte
Darba vadītājs V.Straupe
Recenzents A.Paeglītis, prof.
Anotācija Bakalaura darba nosaukums: ,,Autoceļu uzbērumiem pielietoto atbalstsienu analīze". Darbā ir apkopota informācija par dažādiem atbalstsienu veidiem, par to izbūves un pielietojuma iespējām. Kopumā tiek sniegta informācija par vairāk nekā desmit atbalstsienu variantiem, kuri tiek pielietoti gan Latvijā, gan ārpus tās. Priekš trim no tām tika veikts ekonomiskais aprēķins, lai atrastu visefektīvāko un lētāko izbūves variantu priekš dažādām situācijām. Inženierprojekta nosaukums : „Pārvads pār Brīvības gatvi Rīgas Ziemeļu Transporta koridora 1.posmā”. Šī tilta projektēšanas mērķis bija izstrādāt ekonomiski pamatotu un apstākļiem piemērotas būves projektu. Darbā ir iekļauti būves varianti un to tehniski ekonomiskais salīdzinājums, tilta apraksts, aprēķinu daļa un konstrukciju rasējumi. Darbā: 175 lpp. teksts, 56 attēli, 57,foto, 106 tabulas, 17, rasējumi ,21 nosaukumu informācijas avoti.
Atslēgas vārdi Autoceļu uzbērumiem pielietoto atbalstsienu analīze, Pārvads pār Brīvības gatvi
Atslēgas vārdi angļu valodā Retaining Walls used for Roads Embankments, Overpass over Brivibas Avenue
Valoda lv
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 08.01.2017 14:51:06