Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language „Autoceļu uzbērumiem pielietoto atbalstsienu analīze” („Pārvads pār Brīvības gatvi Rīgas Ziemeļu Transporta koridorā 1.posmā”)
Title in English „Analysis of Retaining Walls Used for Road Embankments” („Overpass over Brivibas Avenue in 1st Section of Riga Norther Transport Corridor”)
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor V.Straupe
Reviewer A.Paeglītis, prof.
Abstract Bakalaura darba nosaukums: ,,Autoceļu uzbērumiem pielietoto atbalstsienu analīze". Darbā ir apkopota informācija par dažādiem atbalstsienu veidiem, par to izbūves un pielietojuma iespējām. Kopumā tiek sniegta informācija par vairāk nekā desmit atbalstsienu variantiem, kuri tiek pielietoti gan Latvijā, gan ārpus tās. Priekš trim no tām tika veikts ekonomiskais aprēķins, lai atrastu visefektīvāko un lētāko izbūves variantu priekš dažādām situācijām. Inženierprojekta nosaukums : „Pārvads pār Brīvības gatvi Rīgas Ziemeļu Transporta koridora 1.posmā”. Šī tilta projektēšanas mērķis bija izstrādāt ekonomiski pamatotu un apstākļiem piemērotas būves projektu. Darbā ir iekļauti būves varianti un to tehniski ekonomiskais salīdzinājums, tilta apraksts, aprēķinu daļa un konstrukciju rasējumi. Darbā: 175 lpp. teksts, 56 attēli, 57,foto, 106 tabulas, 17, rasējumi ,21 nosaukumu informācijas avoti.
Keywords Autoceļu uzbērumiem pielietoto atbalstsienu analīze, Pārvads pār Brīvības gatvi
Keywords in English Retaining Walls used for Roads Embankments, Overpass over Brivibas Avenue
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 08.01.2017 14:51:06