Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Ekonomika
Nosaukums “Nekustamā īpašuma tirgus attīstība Latvijā”
Nosaukums angļu valodā "Development of Real Estate Market in Latvia"
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Asoc. prof. T. Survilo
Recenzents Asoc.prof. L. Krilovs
Anotācija Maģistra darba „Nekustamā īpašuma tirgus attīstība Latvijā” mērķis ir analizēt Latvijas nekustamos īpašumus, tā tirgu ietekmējošos faktorus un problēmas; izpētīt, kādā attīstības fāzē ir nekustamā īpašuma tirgus Latvijā, un izstrādāt iespējamās prognozes nekustamā īpašuma attīstības tendencēm Latvijā. Maģistra darbā ir 72 lapas, 6 tabulas, 23 attēli. Darbā izmantoti 26 literatūras avoti. Darbs sastāv no 3 nodaļām. Darba teorētiskajā daļā tiek izskatīts nekustamā īpašuma tirgus, tā jēdzieni, cikli, analīzes metodika. Analītiskajā daļā tiek analizēta Latvijas ekonomiskā situācija un situācija komercplatību tirgū, kā arī tirgu ietekmējošie faktori, salīdzināts Rīgas komercplatību segments ar Viļņas un Tallinas esošo situāciju. Zinātniski praktiskajā nodaļā ir izstrādāta Latvijas nekustamā īpašuma tirgus attīstības prognoze.
Atslēgas vārdi Nekustamais īpašums, tirgus analīze, investīcijas, komercplatība, Baltijas valstu galvaspilsētas, attīstības prognoze.
Atslēgas vārdi angļu valodā Real Estate, Market Analysis, Investments, Commercial real estate, Baltic capitals, Development forecasts.
Valoda lv
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 19.05.2016 00:24:19