Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Vadīšana starptautiskos uzņēmumos
Nosaukums Pārtikas apsaimniekošanas effektivitāte Latvijas restorānā "Tomātiņš"
Nosaukums angļu valodā Effectiveness of Food Waste Management in Restaurant Case of “Tomātiņš”
Autors Diāna Rozenberga
Struktūrvienība 01B00 Rīgas Biznesa skola
Darba vadītājs C.Rivera
Recenzents W.Schaub
Anotācija Mūsdienās strauji, pieaugot dzimstībai, cilvēcei ir jāsāk domāt un rīkoties saskaņā ar dabu. Tiek nelietderīgi izmesta pārtika, kaut gan pasaulē ir tik daudz cilvēku, kas nespēj sev nodrošināt pietiekamu iztiku. Šajā bakalaura darbā ir analizēta restorāna “Tomātiņš” darbība, nosakot vai šis restorāns strādā effektīvi un neizšķērdē pārāk daudz pārtikas, kuras vēl var lietot uzturā. Autors izvēlējās 3 vispopulārākos ēdienu no plašās ēdienkartes. Četrpadsmit dienas autors novēroja un analizēja restorāna darbību. Kad vien no izvēlētajām porcijām tika pasūtīta, autors gaidīja, kad viesmīlis šo porciju atnesīs atpakaļ un virtuvi, lai konstatētu cik daudz g klients nav apēdis no šīs porcijas. Ne vienmēr pocija bija neapēsta. Bija gadījumi, kad klients porciju ņēma līdzi vai arī bija apēdis visu porciu no A līdz Z. Šajā bakalaura darbā ir 6 tabulas un 7 figūras, kas lietotas, lai spilgtāk paskaidrotu iegūtos datus. Bakalaura darbs ir angļu valodā.
Atslēgas vārdi Restorāni latvija partikas atlikumi
Atslēgas vārdi angļu valodā Fodd waste; Latvia; restaurants
Valoda eng
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 14.03.2016 10:28:01