Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums „Ceļu satiksmes sastrēgumu veidošanās cēloņu analīze” („Pārbūves būvprojekta izstrāde pašvaldības autoceļam posmā starp autoceļiem V416 un V410”)
Nosaukums angļu valodā „Analysis of Traffic Jam Formation Causes” („Development of Reconstruction Project of Road Section between Roads V416 and V410”)
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs J.Smirnovs
Recenzents Z.Lazda
Anotācija Bakalaura darba tēma: “Ceļu satiksmes sastrēgumu veidošanās cēloņu analīze”. Ceļu satiksmes sastrēgumi ir aktuāla problēma vietās ar lielu automašīnu daudzumu. Bakalaura darba ietvaros, izmantojot literatūras avotus, tiek apkopoti ceļu satiksmes sastrēgumu veidošanās cēloņi un tiek aprakstīti iespējamie to novēršanas veidi. Darbā tiek pētīts Daugavgrīvas ielas, Buļļu ielas un Pulka ielas krustojums un piedāvāti risinājumi satiksmes kvalitātes uzlabošanai šajā krustojumā. Kā arī pētīta rindu veidošanās uz Vietalvas ielas un Piedrujas ielas un aprakstīti risinājumi šo rindu veidošanās samazināšanai. Inženierprojektā ir izstrādāts pašvaldības autoceļa posma starp autoceļu V416 un V410 pārbūves būvprojekts, kurā paredzēts esošo grants seguma ceļu pārbūvēt par asfaltētu ceļu, uzlabojot tā plāna un garenprofila līkņu atbilstību LVS 190-1 standartam. Darba kopējais apjoms ir 139 lapas, kurās ietilpst 19 tabulas, 15 attēli, 14 rasējumi un 1 pielikums, izmantoti 34 literatūras avoti.
Atslēgas vārdi sastrēgums rinda pārbūve režģslēgs
Atslēgas vārdi angļu valodā traffic congestion queueing reconstruction gridlock
Valoda lv
Gads 2015
Darba augšupielādes datums un laiks 09.01.2016 12:34:05