Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums „Satiksmes organizācijas un drošības analīze un iespējamie uzlabojumi Limbažu pilsētā” („Rostokas ielas pārbūve Rīgā, posmā no Zolitūdes ielas līdz Jāņa Endzelīna ielai ”)
Nosaukums angļu valodā „ Analysis of Traffic Organization and Safety and Potential Improvements in Limbazi” („Reconstruction of Rostokas Street in Riga Section from Zolitūdes Street and Jana Endzelina Street”)
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs J.Smirnovs
Recenzents Z.Lazda
Anotācija Bakalaura darba tēma ir : „Satiksmes organizācijas un drošības analīze un iespējamie uzlabojumi Limbažu pilsētā". Darbā tika izpētīta un analizēta Limbažu pilsētas transporta infrastruktūra,ceļu satiksmes organizācijas un drošības līdzekļu pielietojums, kā arī balstoties uz analīzi izteikti iespējamie risinājumi situācijas uzlabošanai, balstoties uz satiksmes organizācijas un drošības reglamentējošajiem normatīviem. Bakalaura darbs sastāv no : 41 lpp., 4.tabulām un 41 attēla. Inženierprojetā izstrādāts ielas rekonstrukcijas projekts :"Rostokas ielas pārbūve Rīgā, posmā no Zolitūdes ielas līdz Jāņa Endzelīna ielai". Projekta mērķis bija uzlabot satiksmes organizācijas un drošības līmeni, kā arī uzlabot lietusūdens novades sistēmu. Projekta risinājums paredz brauktuves platuma izmaiņu, pilnu ceļa seguma konstrukcijas izbūvi, atjaunojot esošo lietusūdens novadīšanas sistēmu, kā arī uzstādīt jaunus satiksmes organizācijas tehniskos līdzekļus atbilstoši valsts būvnormatīviem un standartiem.Rasējumi un būvniecības daļas aprēķini arī veikti atbilstoši Latvijas valsts standartiem. Inženierprojekts sastāv no :76 lpp., 19.tabulām, 6.attēliem kā arī 10 rasējumiem.
Atslēgas vārdi ceļu satiksmes organizācija un drošība rostokas ielas pārbūve
Atslēgas vārdi angļu valodā Analysis of Traffic Organization and Safety Reconstruction of Rostokas Street
Valoda lv
Gads 2015
Darba augšupielādes datums un laiks 06.01.2016 16:00:49