Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language „Satiksmes organizācijas un drošības analīze un iespējamie uzlabojumi Limbažu pilsētā” („Rostokas ielas pārbūve Rīgā, posmā no Zolitūdes ielas līdz Jāņa Endzelīna ielai ”)
Title in English „ Analysis of Traffic Organization and Safety and Potential Improvements in Limbazi” („Reconstruction of Rostokas Street in Riga Section from Zolitūdes Street and Jana Endzelina Street”)
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor J.Smirnovs
Reviewer Z.Lazda
Abstract Bakalaura darba tēma ir : „Satiksmes organizācijas un drošības analīze un iespējamie uzlabojumi Limbažu pilsētā". Darbā tika izpētīta un analizēta Limbažu pilsētas transporta infrastruktūra,ceļu satiksmes organizācijas un drošības līdzekļu pielietojums, kā arī balstoties uz analīzi izteikti iespējamie risinājumi situācijas uzlabošanai, balstoties uz satiksmes organizācijas un drošības reglamentējošajiem normatīviem. Bakalaura darbs sastāv no : 41 lpp., 4.tabulām un 41 attēla. Inženierprojetā izstrādāts ielas rekonstrukcijas projekts :"Rostokas ielas pārbūve Rīgā, posmā no Zolitūdes ielas līdz Jāņa Endzelīna ielai". Projekta mērķis bija uzlabot satiksmes organizācijas un drošības līmeni, kā arī uzlabot lietusūdens novades sistēmu. Projekta risinājums paredz brauktuves platuma izmaiņu, pilnu ceļa seguma konstrukcijas izbūvi, atjaunojot esošo lietusūdens novadīšanas sistēmu, kā arī uzstādīt jaunus satiksmes organizācijas tehniskos līdzekļus atbilstoši valsts būvnormatīviem un standartiem.Rasējumi un būvniecības daļas aprēķini arī veikti atbilstoši Latvijas valsts standartiem. Inženierprojekts sastāv no :76 lpp., 19.tabulām, 6.attēliem kā arī 10 rasējumiem.
Keywords ceļu satiksmes organizācija un drošība rostokas ielas pārbūve
Keywords in English Analysis of Traffic Organization and Safety Reconstruction of Rostokas Street
Language lv
Year 2015
Date and time of uploading 06.01.2016 16:00:49