Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums „Valkas un Valgas pilsētas plānojuma ietekme uz satiksmes plūsmām” („Valkas apvedceļa rekonstrukcija no Purva ielas līdz Burtnieku ielai”)
Nosaukums angļu valodā „ Impact of Valka and Valga Urban Planning on Traffic Flows” („Reconstruction of Valka Bypass Section from Purva Street to Burtnieku Street”)
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs J.Smirnovs
Recenzents J.Bidzāns
Anotācija Darba tēma ir “Valkas un Valgas pilsētu plānojuma ietekme uz satiksmes plūsmām”. Pilsētu plānojums ietekmē satiksmes dalībnieku ceļu izvēli galamērķa sasniegšanai. Ne visi pilsētu ielu plānojumi darbojas efektīvi jebkurai pilsētai. Vairākiem autovadītājiem izvēloties vienu un to pašu maršrutu, veidojas lielākas un mazākas satiksmes plūsmas. Noslēdzot kādu ielu vai tās daļu, satiksmes plūsmas apvienojas veidojot lielāku satiksmes intensitāti gan uz ielas, gan mezglos. Bakalaura darba mērķis ir analizēt katras pilsētas plānojuma ietekmi uz satiksmes plūsmām. Šī mērķa sasniegšanai ir izpētītas Valkas un Valgas galvenās satiksmes plūsmas un savā starpā salīdzināti abu pilsētu plānojumi. Inženierprojekta tēma ir “Valkas apvedceļa rekonstrukcija no Purva ielas līdz Burtnieku ielai”. Inženierprojekta mērķis ir uzlabot satiksmes ērtības līmeni, jo asfalta segums vietām ir novecojis. Darbs satur 127 lpp., 38 attēlus, 31 tabulu, 25 rasējumus un 15 literatūras avotus.
Atslēgas vārdi Pilsētas ielu plānojums, satiksmes plūsmas, apvedceļa rekonstrukcija
Atslēgas vārdi angļu valodā Urban planning, traffic flows, Bypass reconstruction
Valoda lv
Gads 2015
Darba augšupielādes datums un laiks 06.01.2016 11:04:03