Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Enerģētika un elektrotehnika
Nosaukums "Asinhrona vilces dzinēja parametru noteikšana, izmantojot "klasisko asinhrono mašīnu teoriju" un galīgo elementu metodi"
Nosaukums angļu valodā "Asynchronous traction motors parameters determination using "classic asynchronous machine theory" and finite element method"
Struktūrvienība 27200 Enerģētikas institūts
Darba vadītājs Aleksandrs Mesņajevs
Recenzents
Anotācija Maģistra darba tēma ir „Asinhrona vilces dzinēja parametru noteikšana, izmantojot "klasisko asinhrono mašīnu teoriju" un galīgo elementu metodi”, tā autors ir Anatolijs Bižāns. Darbs ir izstrādāts Rīgas Tehniskās universitātes Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes Enerģētikas institūta Elektrisko mašīnu un aparātu katedrā studiju programmas „Enerģētika un elektrotehnika” ietvaros. Darbs ir veltīts asinhrona vilces dzinēja parametru noteikšanai, izmantojot "klasisko asinhrono mašīnu teoriju" un galīgo elementu metodi. Darba mērķis ir uzprojektēt asinhrono vilces dzinēju, veikt matemātisko modelēšanu ar galīgo elementu metodi un noskaidrot dažādu rotoru konstrukciju, ar dažādu rievu daudzumu rotorā, ietekmi uz elektriskas mašīnas griezes momenta vērtību. Izanalizēt CAD (Computer-Aided Design) sistēmu perspektīvas un to piedāvājumu no CAD sistēmu izstrādātājiem.
Atslēgas vārdi Vilces diznejs, QuickField, CAD, Solidworks, Flux 3D
Atslēgas vārdi angļu valodā Traction motor, QuickField, CAD, Solidworks, Flux 3D
Valoda lv
Gads 2015
Darba augšupielādes datums un laiks 01.09.2015 02:35:53