Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Elektrotehnoloģiju datorvadība
Nosaukums "Automātiskās vadības sistēmas hidroagregātu traucējumu novēršanai"
Nosaukums angļu valodā "Automatic control systems to prevent distortion in hydroelectric set"
Struktūrvienība 27100 Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūts
Darba vadītājs Māris Kuņickis
Recenzents
Anotācija Inženierprojektā „Automātiskās vadības sistēmas hidroagregātu traucējumu novēršanai ” tiek apskatīti izmantotie aizsardzības un automātikas pamatprincipi un ierīces, ko lieto energoiekārtas drošai darbības nodrošināšanai. Darbā tiek apskatītas energoiekārtas sastāvdaļas, elektroenerģijas kvalitātes prasības un tehnoloģisko traucējumu klasifikācija, kā arī piedāvāts konkrēts caurplūdes mērītājs, kas uzlabotu hidroagregātu drošību. Darba kopapjoms ir 57 lappuses, tas sastāv no 3 tabulām un 1 pielikuma, 23 attēliem, 14 formulām un tā izstrādē tika izmantoti 28 informācijas avoti.
Atslēgas vārdi Inženierprojektā „Automātiskās vadības sistēmas hidroagregātu traucējumu novēršanai ” tiek apskatīti izmantotie aizsardzības un automātikas pamatprincipi un ierīces, ko lieto energoiekārtas drošai darbības nodrošināšanai.
Atslēgas vārdi angļu valodā Engineering project " Automatic control systems to prevent distortion in hydroelectric set looks at the used protection and automation basic principles and devices, that provide safe operation of energy equipment.
Valoda lv
Gads 2015
Darba augšupielādes datums un laiks 25.05.2015 08:13:01