Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Computerised Control of Electrical Technologies
Title in original language "Automātiskās vadības sistēmas hidroagregātu traucējumu novēršanai"
Title in English "Automatic control systems to prevent distortion in hydroelectric set"
Department Institute of Industrial Electronics and Electrical Engineering
Scientific advisor Māris Kuņickis
Reviewer
Abstract Inženierprojektā „Automātiskās vadības sistēmas hidroagregātu traucējumu novēršanai ” tiek apskatīti izmantotie aizsardzības un automātikas pamatprincipi un ierīces, ko lieto energoiekārtas drošai darbības nodrošināšanai. Darbā tiek apskatītas energoiekārtas sastāvdaļas, elektroenerģijas kvalitātes prasības un tehnoloģisko traucējumu klasifikācija, kā arī piedāvāts konkrēts caurplūdes mērītājs, kas uzlabotu hidroagregātu drošību. Darba kopapjoms ir 57 lappuses, tas sastāv no 3 tabulām un 1 pielikuma, 23 attēliem, 14 formulām un tā izstrādē tika izmantoti 28 informācijas avoti.
Keywords Inženierprojektā „Automātiskās vadības sistēmas hidroagregātu traucējumu novēršanai ” tiek apskatīti izmantotie aizsardzības un automātikas pamatprincipi un ierīces, ko lieto energoiekārtas drošai darbības nodrošināšanai.
Keywords in English Engineering project " Automatic control systems to prevent distortion in hydroelectric set looks at the used protection and automation basic principles and devices, that provide safe operation of energy equipment.
Language lv
Year 2015
Date and time of uploading 25.05.2015 08:13:01