Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbības loģistika |
Nosaukums |
„Produkcijas piegādes procesa pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos” |
Nosaukums angļu valodā |
“Improving Product Delivery in Catering Enterprises” |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
A. Starčenko |
Recenzents |
Asoc.prof. V.Skribans |
Anotācija |
Diplomprojekta autors Armands Ozoliņš, izstrādāja darbu, kura temats ir „Produkcijas piegādes procesa pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos”. Diplomprojekta mērķis ir analizēt produkcijas piegādes procesu un piedāvāt tam pilnveidošanas risinājumus ēdināšanas uzņēmumos. Darba zinātniskā vadītāja ir lektore, Mg. oec. A. Starčenko.
Diplomprojekta pirmajā daļā tiek apskatītas piegādes ķēdes veidošanas pamatprincipi ēdināšanas uzņēmumiem, gan Latvijā, gan Pasaulē kā arī tiek analizētas pārtikas nozare un tās attīstības tendences.
Otrajā diplomprojekta daļā tiek veikta divu Āzijas restorānu darbības analīze, kā arī tiek atrastas trīs problēmas, kas ietekmē izejošās produkcijas piegādes kvalitāti, laika patēriņu un pašizmaksu.
Trešajā diplomprojekta daļā ir piedāvātas problēmu risināšanas iespējas, veikti aprēķini un izstrādāti priekšlikumi, kas palīdzētu pilnveidot piegādes procesu ēdināšanas uzņēmumos.
Diplomprojekts sastāv no 3 daļām, tā apjoms ir 64 lpp. Diplomprojektā ir izmantoti 27 attēli un 17 tabulas. Darbā izmantotas 24 bibliogrāfiskā saraksta vienības. |
Atslēgas vārdi |
piegādes process, izejošā plūsma. |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
delivery process, outgoing flow. |
Valoda |
lv |
Gads |
2015 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
14.05.2015 00:01:12 |