Form of studies |
Professional Bachelor |
Title of the study programm |
Business Logistic |
Title in original language |
„Produkcijas piegādes procesa pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos” |
Title in English |
“Improving Product Delivery in Catering Enterprises” |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
A. Starčenko |
Reviewer |
Asoc.prof. V.Skribans |
Abstract |
Diplomprojekta autors Armands Ozoliņš, izstrādāja darbu, kura temats ir „Produkcijas piegādes procesa pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos”. Diplomprojekta mērķis ir analizēt produkcijas piegādes procesu un piedāvāt tam pilnveidošanas risinājumus ēdināšanas uzņēmumos. Darba zinātniskā vadītāja ir lektore, Mg. oec. A. Starčenko.
Diplomprojekta pirmajā daļā tiek apskatītas piegādes ķēdes veidošanas pamatprincipi ēdināšanas uzņēmumiem, gan Latvijā, gan Pasaulē kā arī tiek analizētas pārtikas nozare un tās attīstības tendences.
Otrajā diplomprojekta daļā tiek veikta divu Āzijas restorānu darbības analīze, kā arī tiek atrastas trīs problēmas, kas ietekmē izejošās produkcijas piegādes kvalitāti, laika patēriņu un pašizmaksu.
Trešajā diplomprojekta daļā ir piedāvātas problēmu risināšanas iespējas, veikti aprēķini un izstrādāti priekšlikumi, kas palīdzētu pilnveidot piegādes procesu ēdināšanas uzņēmumos.
Diplomprojekts sastāv no 3 daļām, tā apjoms ir 64 lpp. Diplomprojektā ir izmantoti 27 attēli un 17 tabulas. Darbā izmantotas 24 bibliogrāfiskā saraksta vienības. |
Keywords |
piegādes process, izejošā plūsma. |
Keywords in English |
delivery process, outgoing flow. |
Language |
lv |
Year |
2015 |
Date and time of uploading |
14.05.2015 00:01:12 |