Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Vadīšana starptautiskos uzņēmumos
Nosaukums Darbinieku novērtējums par savu darba produktivitāti un apmierinātību ar darbu, atkarībā no darbinieku fiziskās aktivitātes līmeņa
Nosaukums angļu valodā Employees Perceived Level of Productivity and Job Satisfaction Depending on Their Level of Physical Activity”
Struktūrvienība 01B00 Rīgas Biznesa skola
Darba vadītājs W.Schaub
Recenzents C.Rivera
Anotācija Darbinieku Novērtējums par Savu Darba Produktivitāti un Apmierinātību ar Darbu, Atkarībā no Darbinieku Fiziskās Aktivitātes Līmeņa. Darba mērķis ir izpētīt, kā cilvēki vērtē savas produktivitātes spējas, un kā cilvēki vērtē to, cik apmierināti viņi ir ar savu darbu, atkarībā no darbinieku fiziskās aktivitātes līmeņa. Darbā ir iekļauti literatūras avoti no vairākām interneta vietnēm, rakstiem un pētījumiem, kuri norāda uz to, kā fiziskā slodze ietekmē darbinieku produktivitāti, darba apmeklētību un apmierinātību ar darbu. Darbā ir iekļautas sešas tabulas, divas sektoru diagrammas un viena stabiņu diagramma. Darbinieku aptauju angļu valodā var redzēt pielikumā, kā arī papildus sešpadsmit sektora diagrammas, kuras vizuāli parāda darbinieku apmierinātību ar darbu var redzēt pielikumā. Tā kā darba tēma ir saistīta ar veselību, tikai lietoti dažādi medicīniskie termini.
Atslēgas vārdi Produktivitāte, Apmierinātība ar darbu, Fiziska slodze
Atslēgas vārdi angļu valodā Productivity, Job satisfaction, Perception, Physical exercise, Work-site
Valoda eng
Gads 2015
Darba augšupielādes datums un laiks 16.03.2015 12:52:43