Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Management in international business
Title in original language Darbinieku novērtējums par savu darba produktivitāti un apmierinātību ar darbu, atkarībā no darbinieku fiziskās aktivitātes līmeņa
Title in English Employees Perceived Level of Productivity and Job Satisfaction Depending on Their Level of Physical Activity”
Department 01B00 Riga Business School
Scientific advisor W.Schaub
Reviewer C.Rivera
Abstract Darbinieku Novērtējums par Savu Darba Produktivitāti un Apmierinātību ar Darbu, Atkarībā no Darbinieku Fiziskās Aktivitātes Līmeņa. Darba mērķis ir izpētīt, kā cilvēki vērtē savas produktivitātes spējas, un kā cilvēki vērtē to, cik apmierināti viņi ir ar savu darbu, atkarībā no darbinieku fiziskās aktivitātes līmeņa. Darbā ir iekļauti literatūras avoti no vairākām interneta vietnēm, rakstiem un pētījumiem, kuri norāda uz to, kā fiziskā slodze ietekmē darbinieku produktivitāti, darba apmeklētību un apmierinātību ar darbu. Darbā ir iekļautas sešas tabulas, divas sektoru diagrammas un viena stabiņu diagramma. Darbinieku aptauju angļu valodā var redzēt pielikumā, kā arī papildus sešpadsmit sektora diagrammas, kuras vizuāli parāda darbinieku apmierinātību ar darbu var redzēt pielikumā. Tā kā darba tēma ir saistīta ar veselību, tikai lietoti dažādi medicīniskie termini.
Keywords Produktivitāte, Apmierinātība ar darbu, Fiziska slodze
Keywords in English Productivity, Job satisfaction, Perception, Physical exercise, Work-site
Language eng
Year 2015
Date and time of uploading 16.03.2015 12:52:43