Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums „Bituminēto maisījumu kvalitātes kontrole Latvijā” („Liepājas ielas posma un Rūpniecības ielas posma rekonstrukcija Ludzā”)
Nosaukums angļu valodā “Quality Control of Bitumenous Mixture in Latvia” (“Reconstruction of Liepajas Street Section and Rupniecibas Street Section in Ludza”)
Struktūrvienība 31000 Būvniecības un mašīnzinību fakultāte
Darba vadītājs A. Paeglītis
Recenzents
Anotācija Bakalauri darba (ar inženierprojektu) tēma ir Bituminēto maisījumu kvalitātes kontrole Latvijā (Liepājas ielas posma un Rūpniecības ielas posma rekonstrukcija Ludzā). Bakalaura darba mērķis ir analizēt bituminēto maisījumu kvalitātes nodrošinājuma procesus un procedūras Latvijā, sniegt rekomendācijas to uzlabošanai. Bakalaura darbā tiek aprakstītas bituminēto maisījumu kvalitātes kontrolē iesaistīto pušu darbības, kas vērstas uz kvalitātes nodrošināšanu un uzraudzību, un noteikta nelielas bituminēto maisījumu izlases atbilstība standartiem un to darba formulām. Bituminēto maisījumu kvalitātes uzlabošanai, tiek piedāvāts palielināt minimālo bituminēto maisījumu testu skaitu, kas veicami būvuzraudzības kārtībā, un veicināt visu bituminēto maisījumu kvalitātes kontrolē iesaistīto pušu savstarpējo komunikāciju. Inženierdarbs sastāv no Liepājas ielas posma un Rūpniecības ielas posma rekonstrukcijas tehniskā projekta. Projektā izstrādāti satiksmes droši, ilgmūžīgi, Latvijas standartiem un normatīviem atbilstoši risinājumi. Darbā ir 152 lapaspuses, 49 tabulas, 6 attēli, 4 pielikumi, 18 rasējumi, 32 literatūras avoti.
Atslēgas vārdi Bituminēto maisījumu kvalitātes kontrole Latvijā
Atslēgas vārdi angļu valodā Quality Control of Bitumenous Mixture in Latvia
Valoda lv
Gads 2015
Darba augšupielādes datums un laiks 06.01.2015 19:06:49