Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language „Bituminēto maisījumu kvalitātes kontrole Latvijā” („Liepājas ielas posma un Rūpniecības ielas posma rekonstrukcija Ludzā”)
Title in English “Quality Control of Bitumenous Mixture in Latvia” (“Reconstruction of Liepajas Street Section and Rupniecibas Street Section in Ludza”)
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor A. Paeglītis
Reviewer
Abstract Bakalauri darba (ar inženierprojektu) tēma ir Bituminēto maisījumu kvalitātes kontrole Latvijā (Liepājas ielas posma un Rūpniecības ielas posma rekonstrukcija Ludzā). Bakalaura darba mērķis ir analizēt bituminēto maisījumu kvalitātes nodrošinājuma procesus un procedūras Latvijā, sniegt rekomendācijas to uzlabošanai. Bakalaura darbā tiek aprakstītas bituminēto maisījumu kvalitātes kontrolē iesaistīto pušu darbības, kas vērstas uz kvalitātes nodrošināšanu un uzraudzību, un noteikta nelielas bituminēto maisījumu izlases atbilstība standartiem un to darba formulām. Bituminēto maisījumu kvalitātes uzlabošanai, tiek piedāvāts palielināt minimālo bituminēto maisījumu testu skaitu, kas veicami būvuzraudzības kārtībā, un veicināt visu bituminēto maisījumu kvalitātes kontrolē iesaistīto pušu savstarpējo komunikāciju. Inženierdarbs sastāv no Liepājas ielas posma un Rūpniecības ielas posma rekonstrukcijas tehniskā projekta. Projektā izstrādāti satiksmes droši, ilgmūžīgi, Latvijas standartiem un normatīviem atbilstoši risinājumi. Darbā ir 152 lapaspuses, 49 tabulas, 6 attēli, 4 pielikumi, 18 rasējumi, 32 literatūras avoti.
Keywords Bituminēto maisījumu kvalitātes kontrole Latvijā
Keywords in English Quality Control of Bitumenous Mixture in Latvia
Language lv
Year 2015
Date and time of uploading 06.01.2015 19:06:49