Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbības loģistika |
Nosaukums |
„Krājumu regulēšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos” |
Nosaukums angļu valodā |
“Inventory Regulation in Catering Companies” |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Lekt. J.Kuškins |
Recenzents |
Lekt. P.Patļins |
Anotācija |
Ēdināšanas uzņēmumos ir svarīgi precīzi veikt krājumu regulēšanu, veicot optimālos pasūtījumus no piegādātājiem un pilnveidojot krājumu uzglabāšanas vietas, un optimizējot krājumu piegādi uzņēmuma struktūrvienībām, kas samazina izmaksas, ļaujot iegūto naudu ieguldīt uzņēmējdarbības attīstībā.
Diplomprojektā ir apkopota un analizēta informācija par krājumu regulēšanu sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
Šī diplomprojekta mērķis ir, izstrādāt priekšlikumus sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu darbības pilnveidošanai loģistikas jomā.
Diplomprojekta nobeigumā ir secinājumi un izvirzīti priekšlikumi.
Diplomprojektā ir 3 nodaļas:
1. nodaļā tiek apskatīta sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu ietekme tautsaimniecībā un krājumu ietekme sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
2. nodaļā tiek analizēta ēdināšanas pakalpojumu sniedzēja SIA „Nomeda” uzņēmuma analīze.
3. nodaļā tiek aprēķināta krājumu uzglabāšanas regulēšanas optimizācija.
Diplomprojekta apjoms ir 60 lapas. Darbā ir 4 tabulas, 15 attēli, izstrādājot darbu izmantoti 22 informācijas avoti, un izveidots 1 pielikums.
Diplomprojektu „Krājumu regulēšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos ” izstrādāja Mārtiņš Batarags. |
Atslēgas vārdi |
Krājumu regulēšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
Inventory Regulation in Catering Companies |
Valoda |
lv |
Gads |
2011 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
25.05.2011 16:26:12 |