Form of studies |
Professional Bachelor |
Title of the study programm |
Business Logistic |
Title in original language |
„Krājumu regulēšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos” |
Title in English |
“Inventory Regulation in Catering Companies” |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
Lekt. J.Kuškins |
Reviewer |
Lekt. P.Patļins |
Abstract |
Ēdināšanas uzņēmumos ir svarīgi precīzi veikt krājumu regulēšanu, veicot optimālos pasūtījumus no piegādātājiem un pilnveidojot krājumu uzglabāšanas vietas, un optimizējot krājumu piegādi uzņēmuma struktūrvienībām, kas samazina izmaksas, ļaujot iegūto naudu ieguldīt uzņēmējdarbības attīstībā.
Diplomprojektā ir apkopota un analizēta informācija par krājumu regulēšanu sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
Šī diplomprojekta mērķis ir, izstrādāt priekšlikumus sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu darbības pilnveidošanai loģistikas jomā.
Diplomprojekta nobeigumā ir secinājumi un izvirzīti priekšlikumi.
Diplomprojektā ir 3 nodaļas:
1. nodaļā tiek apskatīta sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu ietekme tautsaimniecībā un krājumu ietekme sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
2. nodaļā tiek analizēta ēdināšanas pakalpojumu sniedzēja SIA „Nomeda” uzņēmuma analīze.
3. nodaļā tiek aprēķināta krājumu uzglabāšanas regulēšanas optimizācija.
Diplomprojekta apjoms ir 60 lapas. Darbā ir 4 tabulas, 15 attēli, izstrādājot darbu izmantoti 22 informācijas avoti, un izveidots 1 pielikums.
Diplomprojektu „Krājumu regulēšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos ” izstrādāja Mārtiņš Batarags. |
Keywords |
Krājumu regulēšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos |
Keywords in English |
Inventory Regulation in Catering Companies |
Language |
lv |
Year |
2011 |
Date and time of uploading |
25.05.2011 16:26:12 |