Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Aviācijas transports
Nosaukums „Inercialās navigācijas sistēmas funkcionēšanas kontroles ierīces algoritmu un skaitļošanas kanālu kontroles elektrisko shēmu izstrādāšana”
Nosaukums angļu valodā “Designing Algorithms for Inertial System Operation Control Unit and Electrical Circuits for Computation Channel Control”
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Dr.habil.sc.ing., prof. Pjotrs Trifonovs-Bogdanovs
Recenzents Dr.sc.ing., doc. Ilmārs Ozoliņš
Anotācija Darba temats ir inerciālās navigācijas sistēmas funkcionēšanas kontroles ierīces algoritmu un skaitļošanas kanālu kontroles elektrisku shēmu izstrādāšana. Darbā ir aprakstītas bezplatformas inerciālās navigācijas sistēmu darbības algoritmi, kā arī mūsdienu sistēmu ekspluatācijas pamatprincipi. Tika izstrādāts un matemātiski pamatots kontroles algoritms, kas ļauj veikt sistēmas padziļināto kontroli. Algoritms balstās uz atgriezenisko saišu pārrāvuma metodi. Sekmīgākai algoritma izveidošanai tika veikta detalizēta sistēmas funkcionālo bloku ieejas un izejas signālu analīze. Tika piedāvāta eksistējošās inerciālās sistēmas modificētā shēma ar komutējamo struktūru. Darba apjoms ir 108 lpp., ieskaitot 73 attēlus, 9 tabulas, 88 formulas. Literatūras avotu skaits ir vienāds ar 22. Darbā nav iekļauti pielikumi.
Atslēgas vārdi BINS, bezplatformas, algoritms, kontrole, žiroskops, akselerometrs, komutējamā struktūra
Atslēgas vārdi angļu valodā IRS, strapdown, algorithm, control, gyro, accelerometer, switchable structure
Valoda lv
Gads 2014
Darba augšupielādes datums un laiks 30.05.2014 14:10:29