Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Enerģētika un elektrotehnika
Nosaukums "Mazjaudas reaktīvā ventiļdzinēja magnētvada optimālo ģeometrisko parametru noteikšana izmantojot datormodelēšanas kompleksu QUICKFIELD"
Nosaukums angļu valodā "The Switched Reluctance Motor Magnetic Circuit Optimal Geometrical Parameter Estimation using QUICKFIELD Computer Modeling Software Complex"
Struktūrvienība 27200 Enerģētikas institūts
Darba vadītājs E.Kamoliņš
Recenzents
Anotācija Bakalaura darbā ir aplūkoti reaktīvie ventiļdzinēji, to uzbūve, darbības princips un veikta magnētvada optimālo ģeometrisko parametru noteikšana izmantojot datormodelēšnas kompleksu QuickField. Darbā tiek aprakstīta bezkontaktu elektrisko mašīnu nepieciešamība, reaktīvo ventiļdzinēju priekšrocības un trūkumi, to uzbūves un darbības īpatnības. Kā arī tiek apskatīti reaktīvo ventiļdzinēju iespējamie optimizācijas risinājumi. Praktiskajā daļā tiek veikta reaktīvā ventiļdzinēja magnētvada optimālo ģeometrisko parametru noteikšana, datormodelēšana un magnētiskās ķēdes analīze. Darba kopējais apjoms ir 51 lappuses. Tas satur 31 attēlu un tajā ir atsauces uz 12 informācijas avotiem.
Atslēgas vārdi reaktīvie ventiļdzinēji
Atslēgas vārdi angļu valodā synchronous reluctance machines
Valoda lv
Gads 2014
Darba augšupielādes datums un laiks 30.05.2014 09:10:23