Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums "Gaisa piesārņojumu samazinošā ceļu seguma iespējamā pielietošana Latvijā"; inženierprojekts "Mālu ielas rekonstrukcija Valmierā"
Nosaukums angļu valodā "Potential Use of Air Pollution Reducing Pavement in Latvia"; Engineering Design Project "Reconstruction of Mālu Street in Valmiera"
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs J.Smirnovs
Recenzents I.Veļikanova
Anotācija Anotācija Bakalaura darba nosaukums ir „Gaisa piesārņojumu samazinošā ceļu seguma iespējamā pielietošana Latvijā”. Tā mērķis ir izpētīt gaisa piesārņojumu samazinošā ceļu seguma būtību un noteikt, vai tas ir piemērots izmantošanai Latvijā. Bakalaura darbs sastāv no četrām nodaļām, kurās apkopota informācija par transporta radīto piesārņojumu un tā radītajām sekām. informācija par vidi piesārņojošajām vielām un noteiktajām kritiskajām robežvērtībām. Bakalaura darba ietvaros izpētīti dati par Nīderlandes pilsētā Hengelo veikto eksperimentu un tajā sasniegtajiem rezultātiem. Noslēgumā veikta Latvijas klimatisko apstākļu analīze un to piemērotība veiksmīgai fotokatalītiskā ceļu seguma izmantošanai. Bakalaura darba apjoms ir 42 lappuses, tajā iekļauti 19 attēli un 2 tabulas. Inženierprojekta nosaukums ir „Mālu ielas Valmierā rekonstrukcijas projekts”. Tajā aplūkotas esošās situācijas problēmas un rasti to risinājumi. Ir mainīts ielas normālprofils un segums, uzlabota satiksmes drošība, izveidojot gājēju un velobraucēju ceļus. Inženieprojekta daļā iekļauti 14 attēli, 26 tabulas un 9 rasējumi.
Atslēgas vārdi Gaisa piesārņojumu samazinošā ceļu seguma iespējamā pielietošana Latvijā
Atslēgas vārdi angļu valodā Air pollution reducing pavement potential use in Latvia
Valoda lv
Gads 2014
Darba augšupielādes datums un laiks 29.05.2014 10:10:51