Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Kravu pārstrādes loģistikas noliktavas projektēšanas ar mērķi paaugstināt transporta kompānijas darbības efektivitāti.
Nosaukums angļu valodā Designing a Cargo Processing Warehouse with the Aim to Increase the Operating Efficiency of a Transport Company.
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Yevhen Harbuz
Recenzents Aleksandrs Urbahs
Anotācija Bakalaura darba tēma „Kravu pārstrādes loģistikas noliktavas projektēšana ar mērķi paaugstināt transporta kompānijas darbības efektivitāti”. Darba autors Elmārs Pavlovskis, darba vadītājs Ms. Sc. Ing., zin. as.Yevhen Harbuz. Darbā tiek apskatīta loģistikas loma transporta uzņēmu attīstībā, kā arī transporta un uzglabāšanas nozares, to darbība, funkcijas un veidi. Bakalaura darba ietvaros tiek analizētas transporta uzņēmuma SIA „Next cargo” struktūra, darbība, finanšu rādītāji, veikta to analīze un piedāvātas attīstības iespējas. Tiek veikts noliktavas izveides teorētiskais aprēķins. Rezultātā, ņemot vērā veiktos aprēķinus un analizējot uzņēmuma darbību, tiek piedāvāts risinājums uzņēmuma darbības attīstībai – izveidot savu kravu pārstrādes loģistikas noliktavu ar mērķi paaugstināt uzņēmuma SIA „Next cargo” darbības efektivitāti, jo no pakalpojumu saņemšanas drošuma viedokļa, preces īpašniekam visērtākais veids ir iegādāties pašu transportu un radīt savu noliktavu. Darbs sastāv no 65 lappusēm, 19 attēliem, 9 tabulām, 28 formulām, 17 izmantotajiem literatūras un citiem informācijas avotiem.
Atslēgas vārdi Kravu pārstrādes loģistikas noliktavas projektēšana ar mērķi paaugstināt transporta kompānijas darbī
Atslēgas vārdi angļu valodā Designing a Cargo Processing Warehouse with the Aim to Increase the Operating Efficiency of a Transp
Valoda lv
Gads 2014
Darba augšupielādes datums un laiks 29.05.2014 09:20:54