Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Tehniskās apkopes stacijas projektēšana telekomunikāciju uzņēmuma autoparka darbības efektivitātes paaugstināšanai.
Nosaukums angļu valodā Designing a Maintenance Station to Improve the Operational Efficiency of a Telecommunication Company’s Vehicle Fleet.
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Viktors Feofanovs
Recenzents Aloizs Lešinskis
Anotācija ANOTĀCIJA Maģistra darba ar projekta daļu tēma: „Tehniskās apkopes stacijas projektēšana, telekomunikāciju uzņēmuma autoparka darbības efektivitātes paaugstināšanai.” Autore: Margarita Mihailova-Lismanoviča; darba vadītājs: doc. Viktors Feofanovs. Šī maģistra darba mērķis ir samazināt izmaksas uz autoparka tehnisko apkalpošanu un optimizēt telekomunikāciju uzņēmuma autoparka darba organizāciju, projektējot tehniskās apkalpošanas staciju uzņēmuma teritorijā. Darbā ir analizēta uzņēmuma autoparka uzturēšanas organizācija, tiek aprēķināti projektējamās stacijas darbietilpīgums un veicamo darbu apjoma laiks pēc autoparka lieluma un nobraukuma, nepieciešamo darbinieku un posteņu skaits. Tiek noteikti tehniskās apkalpošanas stacijas parametri, posteņu izvietojums, aprīkojuma apraksts. Aprēķinātas projektējamas tehniskās apkalpošanas stacijas realizācijas izmaksas, kuras tiek salīdzinātas ar uzņēmuma pašreizējam izmaksām. Maģistra darbs sastāv no ievada, galvenās daļas, kuru veido piecas nodaļas un secinājumiem. Darbs uzrakstīts uz 90 lapaspusēm. Darbs sastāv no 29 tabulām, 14 attēliem un shēmām, tiek izmantoti 14 avoti.
Atslēgas vārdi autoparks, tehniskā apkope, TA darbietilpība, autoservisa projektēšana
Atslēgas vārdi angļu valodā vehicle fleet, technical maintenance, TM work intensity, technical maintenance station designing
Valoda lv
Gads 2014
Darba augšupielādes datums un laiks 27.05.2014 10:28:22