Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums „Kvalitātes kontroles metodes tiltu būvuzraudzībā” („Bērzes ielas rekonstrukcija no Lauku ielas līdz Brīvības ielai Dobelē”)
Nosaukums angļu valodā „Quality Control Methods in Bridge Construction Supervision” („Reconstruction of Berzes Street Section from Lauku Stree to Brivibas Street in Dobele”
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs A.Paeglītis
Recenzents lekt. V.Straupe
Anotācija ANOTĀCIJA Bakalaura darba Kvalitātes kontroles metodes tiltu būvuzraudzībā mērķis ir izpētīt kvalitātes kontroles metodes tiltu būvuzraudzībā. Uzbūvētu tiltu kvalitāte ir atkarīga no katra būvprojekta posma, ieskaitot būvuzraudzību. Latvijā nepieciešami kvalificēti būvuzraugi un inženierkonsultanti, kuri augstā līmenī pārzinātu būvniecības procesus. Tiltu būvuzraugs darba uzdevumu izpildē sadarbojas ar būvdarbu pasūtītāju un būvuzņēmēju pārstāvjiem un atbild par būvdarbu izpildes dokumentācijas kārtošanu un apriti. Inženierprojekta Bērzes ielas rekonstrukcija no Lauku ielas līdz Brīvības ielai Dobelēdaļa sastāv no aprakstošās daļas un rasējumiem. Inženierprojektā piedāvāti rekonstrukcijas risinājumi Bērzes ielas posmam no Lauku ielas līdz Brīvības ielai Dobeles pilsētā. Projekta ietvaros paredzēts veikt posma pilnu rekonstrukciju 1066 m garumā. Rekonstrukcijas projektā piedāvātie risinājumi paredz uzlabot satiksmes drošības un kvalitātes līmeni gan autovadītājiem, gan gājējiem. Iela kļūs vizuāli estētiskāka, pievilcīgāka un sakārtota. Darba apjoms ir 131 lapas, 69 attēli, 18 tabulas, 13 rasējumi un 28 literatūras avoti.
Atslēgas vārdi Tiltu būvuzraudzība
Atslēgas vārdi angļu valodā Bridge Construction Supervision
Valoda lv
Gads 2014
Darba augšupielādes datums un laiks 15.05.2014 15:59:45