Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Business Administration
Title in original language Biznesa organizācija un stratēģijas izstrāde Himalajas sāls importētājam Latvijā - Himalaya salt
Title in English Business Organisation and Strategy Development for Himalayan Salt Importer in Latvia - Himalaya Salt
Department 01B00 Riga Business School
Scientific advisor Andrejs Koliškins
Reviewer Andrejs Dzedons
Abstract Šajā maģistra darbā apskatīts uzņēmuma “Himalaya salt” organizēšanas un biznesa plānošanas process pirms jauna produkta laišanas tirgū. Uzņēmums importēs preces no Pakistānas. Darba mērķis ir izpētīt abus tirgus, saprast, kāda veida produktus ir jāimportē un kā tie jāpozicionē, lai tie atbilstu Latvijas tirgum. Izpētiet, vai ir iespējams iekļūt tirgū ar zemāku cenu un iegūt tirgus daļu. Uzņēmums vēl nav reģistrēts un atrodas gan Latvijas, gan Pakistānas tirgus izpētes sākuma stadijā. Pēc vizītes Pakistānā ir atrasti potenciālie partneri un piegādātāji, kā arī informācijas avoti, kas saistīti ar Himalaju sāls eksportu.
Keywords maģistra darbs, biznesa plāns, ārējā tirdzniecība, procesi, Pakistāna, Latvijas tirgus, tirgus izpēte, mārketinga plāns, zīmola veidošanas process, stratēģija.
Keywords in English master thesis, business plan, foreign trade, processes, Pakistan, Latvian market, market research, marketing plan, branding process, strategy.
Language eng
Year 2024
Date and time of uploading 09.01.2024 11:52:13