Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Master
Title of the study programm Entrepreneurship and Management
Title in original language Sociālo mediju stratēģiju ietekmes novērtējums uz lauksaimniecības produktu pārdošanu Kamerūnā
Title in English Assessment of the Impact of Social Media Strategies on Sales of Agriculture Products in Cameroon
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Irēna Vaivode
Reviewer Ilze Judrupa
Abstract Kamerūnas lauksaimniecības nozare ir cietusi no ilgstošas nolaidības, kas ir izraisījusi plašu neieinteresētību pašreizējo tūkstošgades iedzīvotāju vidū. Tāpēc ir ļoti svarīgi piešķirt prioritāti noteiktam lauksaimniecības mārketinga veidam, lai nodrošinātu lauksaimniecības nozares finansiālo dzīvotspēju. Sociālo mediju mārketinga stratēģiju izmantošana lauksaimniecības produktu mārketingā būtiski ietekmēs pārdošanu. Pārdošanas palielināšana ir būtisks šķērslis, ar ko saskaras Kamerūnas lauksaimnieki un lauksaimnieki. Pētījuma autora mērķis bija izstrādāt modeli, kas izmanto sociālo mediju mārketinga stratēģijas, lai palielinātu lauksaimniecības produktu pārdošanu Kamerūnā. Analīzes laikā autore identificēja četrus faktorus, kas ietekmē pārdošanu. Ir svarīgi atzīmēt, ka atšķirībā no citiem mainīgajiem lielumiem, kas uzrādīja nelielu ietekmi, tika atklāts, ka emuāru mārketinga stratēģijām un Instagram mārketinga stratēģijām ir būtiska pozitīva korelācija ar pārdošanu.
Keywords Sociālo mediju mārketinga stratēģijas, Facebook mārketinga stratēģijas, WhatsApp mārketinga stratēģijas, emuāru mārketinga stratēģijas, lauksaimniecība.
Keywords in English Social media marketing strategies, Facebook marketing strategies, WhatsApp marketing strategies, Blog marketing strategies, Agriculture.
Language eng
Year 2024
Date and time of uploading 08.01.2024 20:38:22