Form of studies |
Professional Bachelor |
Title of the study programm |
Entrepreneurship and Management |
Title in original language |
Klientu skaita palielināšanas projekts sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā |
Title in English |
Project of Increasing the Number of Customers in a Food Service Company |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
Ieva Andersone |
Reviewer |
Evita Štrausa |
Abstract |
Bakalaura darba „Klientu skaita palielināšanas projekts sabiedriskās
ēdināšanas uzņēmumā” autore ir Rīgas tehniskās universitātes inženierekonomikas un vadības fakultātes bakalaura profesionālās studijas 4.kursa studente Sofija Astratova. Šīs tēmas izpēte ļaus, pamatojoties uz zinātnisko avotu analīzi un praktisko pieredzi, izstrādāt ieteikumus, kas palīdz palielināt klientu bāzi, kā arī veidot ilgtermiņa attiecības ar klientiem, apmierināt viņu vajadzības, kas paaugstinās sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu konkurētspējas līmeni. Bakalaura darba gaitā tika identificētas trīs
galvenās restorāna “Unagi Inu” problēmas, kas saistītas ar esošo un potenciālo klientu
trūkumu. Šīs problēmas ietver skaidra uzņēmuma mārketinga plāna trūkumu, izmaiņas
patērētāju vēlmēs un sliktu iekšējo komunikāciju uzņēmumā. Ar teorētisko un praktisko
zināšanu palīdzību darba autore sastādīja ieteikumu plānu iespējamam šo problēmu
risinājumam uzņēmuma attīstībai un lielāka patērētāju skaita piesaistei. Noslēguma darbs uzrakstīts latviešu valodā, to veido ievads, analītiskā, teorētiskā un projekta aprēķinu daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 76 lpp., tajā iekļauti 23 attēli, 12 tabulas, 1 formula. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 5 avoti latviešu un 58 angļu valodā. Darbam pievienots 1 pielikums. Atslēgas vārdi: mārketinga stratēģijas, mērķa auditorija, klientu vajadzību apmierināšana, ēdināšanas uzņēmumi. |
Keywords |
mārketinga stratēģijas, mērķa auditorija, klientu vajadzību apmierināšana, ēdināšanas uzņēmumi |
Keywords in English |
marketing strategies, target audience, customer needs satisfaction, food service companies |
Language |
lv |
Year |
2023 |
Date and time of uploading |
26.05.2023 16:51:03 |