Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Entrepreneurship and Management
Title in original language Biznesa inkubatoru ietekmes novērtējums uz jaunuzņēmumu attīstību
Title in English Assessment of the Impact of Business Incubators on the Development of Startups
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Jana Eriņa
Reviewer Reinis Lasmanis
Abstract Bakalaura darba autors: Dilobarhon Tojiboeva Bakalaura darbs Zinātniskais vadītājs: Dr.oec., asoc. profesore Jana Eriņa Bakalaura darba nosaukums: Biznesa Inkubātoru ietekmes novērtējums uz jaunuzņēmumu attīstību Bakalaura darbs ir uzrakstīts angļu valodā, tas sastāv no ievada, teorētiskās un pētnieciskās daļas, secinājumiem un priekšlikumiem. Darba apjoms ir 56 lpp. (neskaitot pielikumus), tajā ir 12 attēli un 10 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā iekļauts: 71 avots angļu valodā. Bakalaura darba galvenie rezultāti: Jaunuzņēmumu attīstība dažu desmitgažu laikā kļuva ļoti svarīga jebkuras valsts uzņēmējdarbības ekosistēmai, kas noveda pie jauna inkubatoru un akseleratoru pieauguma. Lai gan to loma iepriekšējos pētījumos šajā jomā ir noteikta, joprojām nebija skaidrs, kāda ir inkubatoru un akseleratoru nozīme jaunuzņēmumu attīstībā uzņēmējdarbības infostruktūras kā klāstera ietvaros. Bakalaura darba bibliogrāfiskais apraksts: Tojiboeva D. (2023) Biznesa Inkubātoru ietekmes novērtējums uz jaunuzņēmumu attīstību/ D. Tojiboeva, J. Erina. - Rīga: RTU, , IBEM DIBM, bakalaura studiju programma “Uzņēmējdarbība unVadība”. – 59 lpp
Keywords Biznesa inkubatori un akseleratori, jaunuzņēmumu attīstība, jaunuzņēmumu finansēšanas metodes, Uzņēmējdarbības ekosistēma, Uzņēmējdarbības infrastruktūra jaunuzņēmumu klāsteriem.
Keywords in English Business Incubators and Accelerators, Startup Development, Startup funding methods, Entrepreneurial Ecosystem, Entrepreneurial Infustructure for Startup cluster.
Language eng
Year 2023
Date and time of uploading 20.01.2023 15:01:14