Abstract |
Noslēguma darba autors: Veronika Furmančuka.
Noslēguma darba zinātniskais vadītājs: docente, Dr. oec., Rita Greitāne.
Noslēguma darba temats: Uzņēmuma konkurētspējas veicināšanas projekts.
Noslēguma darbs uzrakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un
priekšlikumi. Darba apjoms ir 67 lpp., tajā iekļauti 15 attēli, tabulas. Izmantotās literatūras un
avotu sarakstā ietverti: 11 latviešu, 28 angļu, un 1 krievu valodā. Darbam pievienoti 2.
pielikumi.
Noslēguma darba galvenie rezultāti: “ABC” uzņēmumam ir vairākas sfēras, kurās tas
ļoti vāji spēj konkurēt ar citiem uzņēmumiem, tās izpaužas kā: nespēja ātri pielāgoties
mainīgiem apstākļiem, jeb nespēja pielāgoties Covid-19 ietekmei un sekām, zema darbinieku
motivācija, attālināts kafejnīcas izvietojums un uzņēmuma popularizēšanas trūkums. Pētījuma
autore izcēla sekojošas attīstības iespējas, kas palīdzēs uzlabot “ABC” organizācijas
konkurētspēju: personāla optimizācija, pārdošanu stimulēšana, neklātienes vadīšana,
darbinieku apmācība, komandas saliedēšanas pasākumi, konditorejas ceha vadītāja vadības stila
izmaiņa, kafejnīcas piemērotākās vietas analīze, vietnes izveide, SMO, SMM popularizēšanaun
Google Analytics izmantošana.
Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Furmančuka V., Greitāne R. (2022).
Uzņēmuma konkurētspējas veicināšanas projekts. Diplomprojekts. Rīga: RTU, UIVI,
profesionālā bakalaura studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadība” 67 lpp. |