Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Master
Title of the study programm Business Finance
Title in original language Uzvedības finanšu faktoru ietekmes uz atsevišķu investoru lēmumiem par investīcijām akcijās novērtējums Indijas akciju tirgū.
Title in English Assessment of the Impact of Behavioral Finance Factors on individual Stock Investment Decisions at Indian Stock Market.
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Konstantins Kozlovskis
Reviewer Jūlija Bistrova
Abstract Anotācija Noslēguma darba autors: Vibin Philip Noslēguma darba zinātniskais vadītājs: Assoc. Prof.; Dr. oec. Konstantins Kozlovskis Noslēguma darba temats: Uzvedības finanšu faktoru ietekmes uz atsevišķu investoru lēmumiem par investīcijām akcijās novērtējums Indijas akciju tirgū. Noslēguma darbs rakstīts angļu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 80 lpp., tajā iekļauti 20 attēli, 25. tabulas, 8 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 61 avots angļu valodā. Darbam pievienots 1 pielikums. Noslēguma darba galvenie rezultāti: Galvenais secinājums ir tāds, ka pirkšanas modelī ietekmējošie faktori ir heiristiskā uzvedība un ganāmpulka uzvedība. Tajā pašā laikā pārdošanas lēmums daudz un daudz vairāk veicina izvairīšanos no riska, nekā tas veicina lēmumu iegādāties atsevišķus investorus. Demogrāfiskie mainīgie nav statistiski nozīmīgi korelēti ar atsevišķu investoru lēmumiem par ieguldījumiem Indijas akciju tirgū. Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Philip V. (2022) Uzvedības finanšu faktoru ietekmes uz atsevišķu investoru lēmumiem par investīcijām akcijās novērtējums Indijas akciju tirgū Maģistra darbs/ V. Philip, K. Kozlovskis.- Rīga: RTU, UIVI IUV, maģistra akadēmiskā studiju programma “Uzņēmējdarbības finanses” 80.lpp.
Keywords Uzvedības finanšu faktoru
Keywords in English Behavioral Finance Factors
Language eng
Year 2022
Date and time of uploading 10.03.2022 00:22:38