Form of studies |
Bachelor |
Title of the study programm |
Entrepreneurship and Management |
Title in original language |
Globalizācijas un sociāli kulturālo šķēršļu ietekmes uz Indijas uzņēmējiem novērtēšana |
Title in English |
Assessment of the Impact of Globalization and Socio - Cultural Barriers on Indian Entrepreneurs |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
Inga Eriņa |
Reviewer |
M.Šenfelde |
Abstract |
Anotācija
Noslēguma darba autors: Dishant Sakariya
Noslēguma darba zinātniskais vadītājs: Mg.oee. Inga Erina
Noslēguma darba temats: Globalizācijas un sociāli kultūras barjeru ietekmes uz Indijas uzņēmējiem novērtējums
Noslēguma darbs rakstīts: angļu valodā tas sastāv no ievada, teorētiskās daļas un izpētes daļas, secinājuma un priekšlikumiem. Darbs sastāv no 55 lapām, 14 attēliem un 1 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā iekļauti 54 avoti angļu valodā. Darbam pievienots 1 pielikums.
Noslēguma darba galvenie rezultāti: Rezultāts parāda, ka Indijas uzņēmēji saskaras ar sociālajiem un kultūras šķēršļiem, no kuriem noteikti nav viegli izvairīties. Konstatēts, ka kultūras vērtībām ir pozitīva un negatīva ietekme. Globalizācija ietekmē arī uzņēmējus tehnoloģiju un tīklu trūkuma dēļ.
Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Sakariya, D., Erina, I. (2022). Globalizācijas un sociāli kultūras barjeru ietekmes uz Indijas uzņēmējiem novērtējums. Diplomdarbs. Rīga: RTU, UIVI IUVK, bakalaura akadēmiskā studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadība”. 55p. |
Keywords |
Darba mērķis ir izveidot holistisku modeli, kas apvieno globālo ietekmi, iekšējās stiprās puses un ārējos palīglīdzekļus un barjeras. Šī promocijas darba tēma ir globalizācija uzņēmējdarbībā, lai noteiktu, vai dažādas vides uzņēmējiem rada atšķirīgus rezultātus |
Keywords in English |
Object of this thesis is to create a holistic model that combines global influence, internal strengths and external aids and barriers. The subject of this thesis is globalization in entrepreneurship in order to determine whether different environments produce dissimilar outcomes for entrepreneurs |
Language |
eng |
Year |
2022 |
Date and time of uploading |
15.01.2022 17:51:29 |