Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Master
Title of the study programm Entrepreneurship and Management
Title in original language Klientu apmierinātības nodrošināšanas iespējas sabiedriskās ēdināšanas nozarē
Title in English Opportunities for Ensuring the Customer Satisfaction in the Catering Industry
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Ieva Andersone
Reviewer Dr. oec. M. Šenfelde, profesore
Abstract Maģistra darba autors: Jūlija Tambovceva Maģistra darba zinātniskais vadītājs: Docente, Dr.oec., Ieva Andersone Maģistra darba temats: Klientu apmierinātības nodrošināšanas iespējas sabiedriskās ēdināšanas nozarē. Maģistra darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, teorētiskās, metodoloģiskās un empīriskās daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 77 lpp., tajā iekļauti 22 attēli, 5 tabulas, 2 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: astoņi avoti latviešu, viens simts septiņpadsmit avoti angļu un četri avoti krievu valodā. Darbam pievienoti 7 pielikumi. Maģistra darba galvenie rezultāti: tika analizēta zinātniskā literatūra par klientu apmierinātību, lojalitāti un pakalpojuma kvalitāti. Darba pētījumam tika izstrādāta atbilstoša metodoloģija. Izmantojot SERVQUAL aptauju, tika uzrunāts 101 respondents no Latvijas, kas apmeklē restorānus. Aptaujas rezultāti tika analizēti ar aprakstošo statistisko un korelācijas analīzes metodēm. Balstoties uz rezultātiem, tika izstrādāts klientu apmierinātības modelis, nosakot dimensijas, kurās ir iespēja uzlabot klientu apmierinātību. Maģistra darba bibliogrāfiskais apraksts: Tambovceva J. (2021) Klientu apmierinātības nodrošināšanas iespējas sabiedriskās ēdināšanas nozarē Maģistra darbs/ J. Tambovceva, I. Andersone.- Rīga: RTU, UIVI IUV, maģistra akadēmiskā studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadīšana” 77 lpp.
Keywords klientu apmierinātība, SERVQUAL, ēdināšanas nozare, pakalpojuma kvalitāte
Keywords in English customer satisfaction, SERVQUAL, catering industry, service quality
Language lv
Year 2021
Date and time of uploading 01.06.2021 20:53:55