Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Civil Construction and Real Estate Management
Title in original language Būvdarbu vadības sistēmas pilnveide būvuzņēmējdarbībā
Title in English Improvement of construction management system in construction business
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Mārtiņš Upītis
Reviewer SIA Oberon Companies, Ņikita Kočanovs
Abstract Atslēgas vārdi: būvniecības projektu vadība, ātrgaitas šoseja Yamuna, Punjagutta estakāde Daudzi būvniecības projekti Indijā ir izgāzušies kvalitātes vadības neveiksmes dēļ. Tas maksā miljardus (Indijas rūpijas) un gadus. Šis pētījums ir paredzēts, lai identificētu iespējamos risinājumus problēmām, ar kurām saskaras būvniecības projekti kvalitātes vadības dēļ. Pētījuma mērķis: Uzlabot būvniecības vadības sistēmu būvniecības biznesā Pētījuma objekts: būvniecības vadības sistēma Pētījuma priekšmets: Faktori, kas ietekmē būvniecības vadības sistēmu Pētījuma mērķi • Pārskatīt būvniecības kvalitātes vadības literatūru, izaicinājumus kvalitātes uzturēšanā būvniecības projektos. • Veikt aptaujas un intervijas, lai apkopotu datus no būvinženieru projektu vadītājiem utt. • analizēt intervijās un aptaujās apkopotos datus • Noteikt faktorus, kas ietekmē projektu kvalitāti, un iespējamos risinājumus • Noslēgt un ieteikt vadītājiem iespējamos risinājumus, lai izvairītos no faktoriem, kas traucē būvniecības projektus. Pētījuma metodoloģija sastāv no literatūras pārskatiem no dažādiem rakstiem, žurnāliem, publikācijām utt. Yamuna ātrgaitas šosejas Noida (Indija) un Punjagutta estakādes Hyderabad (Indija) gadījumu izpētes, projekta pestile analīzes, ekspertu intervijas ar analīzi un tiešsaistes aptaujas ar grafisko analīzi.
Keywords būvniecības projektu vadība, ātrgaitas šoseja Yamuna, Punjagutta estakāde Daudzi būvniecības projekti Indijā ir izgāzušies kvalitātes vadības neveiksmes dēļ. Tas maksā miljardus (Indijas rūpijas) un gadus. Šis pētījums ir paredzēts, lai identificētu iespējamos risinājumus problēmām, ar kurām saskaras būvniecības projekti kvalitātes vadības dēļ.
Keywords in English construction project management, Yamuna express highway, Punjagutta flyover Many construction projects are failed in India due to the failure of quality management. It costs billions (Indian rupees) and years of time. This research is to identify the possible solutions for the problems facing by construction projects due to quality management.
Language eng
Year 2021
Date and time of uploading 20.01.2021 13:06:44