Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Computer Systems
Title in original language Kursa "Sistēmu analīze un zināšanu iegūšana" digitālā transformācija
Title in English Digital Transformation of the Course Systems Analysis and Knowledge Acquisition
Department 12300 Institute of Applied Computer Systems
Scientific advisor Mārīte Kirikova
Reviewer "ABC software" vadošais pētnieks Vitālijs Zabiniako
Abstract Digitalizācija izglītībā maina ne tikai esošo studiju kursu mācīšanas un mācīšanās procesu, bet arī veidu, kā cilvēki savstarpēji sazinās un sadarbojas. Digitalizēto pieeju un digitālo tehnoloģiju izmantošana izglītībānepārtraukti pieaug un ietekmē cilvēku sabiedrību un uzvedību. Izglītības iestādes iegul da līdzekļus digitalizācijā, lai sniegtu izglītojamiem jaunas izglītības iespējas. Šis bakalaura darbs sniedz dažādu digitalizācijas pieeju un digitālo tehnoloģiju analīzi un salīdzinājumus izglītības kontekstā, sākot no digitālās transformācijas definīcijas līdz digitālo tehnoloģiju, piemēram, multivides ierakstu un videokonferenču, pielietošanai. Šī bakalaura darba galvenais rezultāts ir izklāstīts kā vadlīniju kopums, kas balstīts uz dažādām pieejām un digitālajām tehnoloģijām, kuras tika analizētas, lai atbalstītu izglītību. Balstoties uz mērķa grupas aptaujā visbiežāk minētajām pieejām un digitālajām tehnoloģijām, ir piedāvāts jauns kursa digitalizācijas variants.
Keywords DIGITĀLĀ TRANSFORMĀCIJA, DIGITALIZĀCIJAS PIEEJAS, KURSA DIGITALIZĀCIJAS PAMATNOSTĀDNES, STUDENTI, SKOLOTĀJI, DIGITĀLĀS TEHNOLOĢIJAS.
Keywords in English DIGITAL TRANSFORMATION, DIGITALIZATION APPROACHES, COURSE DIGITALIZATION GUIDELINES, STUDENTS, TEACHERS, DIGITAL TECHNOLOGIES.
Language eng
Year 2021
Date and time of uploading 03.01.2021 19:20:32