Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language “Urbto CFA pāļu izbūves tehnoloģijas efektivitāte un pielietojuma analīze“ (“Autoceļa P95 posma pārbūve”)
Title in English "Efficiency and Application Analysis of Bored CFA piles Construction Technology" ( “Reconstruction of Road P95 Section”)
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor Andris Paeglītis
Reviewer Edmunds Šķēle, Lektors, RTU
Abstract Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības fakultātes studenta Vladimira Žuravļova bakalaura darba tēma ir „ Urbto CFA pāļu izbūves tehnoloģijas efektivitāte un pielietojuma analīze”. Darba ietvaros tiek veikts pāļu izvērtējums un to salīdzinājums ar citu izbūves tehnoloģijām. Pētījuma mērķis ir CFA pāļu izbūves tehnoloģiju efektivitātes un to pielietojuma analīze reālajos apstākļos. Izpētīt CFA pāļu tehnoloģijas priekšrocības un nepilnības salīdzinājumā ar citām izbūves tehnoloģijām. Pētnieciskās daļas mērķis ir izpētīt urbto pāļu aktualitāti un būvniecības procesu nianses. Izskatīt CFA pāļu pielietojumu gan civilajā būvniecībā, gan ceļu un tiltu būvniecībā. Inženierprojekta “Autoceļa P95 posma pārbūve” darba ietvaros tiek izstrādāts tehniskais projekts posmam Jelgava- Tērvete- Lietuvas robeža (Žagare). Projekta mērķis ir uzlabot vispārējo satiksmes drošību uz ceļa. Izpētes un projektēšanas darbi, t.sk., tehniskie rasējumi, slodžu aprēķini, konstrukciju dimensionēšana, izpildīti ievērojot Latvijas Republikas un Eiropas Savienības noteikumus un standartus. Diplomprojekta apjoms: - -Izpētes un aprēķinu daļa- 146 lpp.; - Rasējumi- 17 lpp.; - Tabulas- 28 gab.; - Attēli- 59 gab.; - Grafiki- 4 gab.; - Literatūras avoti- 52 gab..
Keywords Urbto CFA pāļu izbūve, CFA tehnoloģijas efektivitāte, CFA pielietojums,
Keywords in English CFA pile building, CFA effectiveness, CFA application, Continuous flight auger
Language lv
Year 2020
Date and time of uploading 25.11.2020 15:05:51