Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Heat Power and Heat Engineering
Title in original language SIA KUREKSS siltumapgādes sistēmas attīstība
Title in English Development of SIA KUREKSS Heat Supply System
Department
Scientific advisor Sigurds Jaundālders
Reviewer Varis Žentiņš
Abstract Diplomprojekta tēma ir “SIA KUREKSS siltumapgādes sistēmas attīstība”, un darba autors ir Rīgas Tehniskās universitātes Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes “Siltumenerģētikas un siltumtehnikas” studiju programmas students Kirils Mišurovs. Diplomdarbā ir izpētīta SIA “Kurekss” siltumapgādes sistēmas attīstība. Diplomprojekts sastāv no 3 daļām: Analītiskā daļa - tiek izpētīta likumdošana un saistīti ar AER jautājumi; Pētījuma daļa – tiek izpētīts SIA “Kurekss” siltumapgādes sistēma un tās attīstība; Aprēķinu daļa – tika aprēķināti sadegšanas produkti, katla agregāta siltuma bilance un katla lietderības koeficients, kurinot ar koksni ar dažādu mitruma saturu. Darbs sastāv no 58 lapaspusēm skaidrojošā teksta un aprēķiniem, 11 tabulām, 18 attēliem, 6 pielikumiem. Darba izstrādē izmantoti 20 informācijas avoti. Darbs izstrādāts latviešu valodā.
Keywords Kirils Mišurovs, diplomprojekts, Kurekss, siltumapgādes sistēma, attīstība, analītiskā daļa, pētījumu daļa, aprēķinu daļa, rezultātu analīze, secinājumi, literatūra, pielikumi.
Keywords in English Kirils Misurovs, diploma, Kurekss, heat supply system, development, analytical part, research part, calculations part, attachments, heat
Language lv
Year 2020
Date and time of uploading 25.06.2020 18:37:49