Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Engineering Technology , Mechanics and Mechanical Engineering
Title in original language Automašīnas dīzeļdzinēja degvielas padeves analīze
Title in English Analysis of vehicle diesel fuel suuply
Department
Scientific advisor Edgars Kovals
Reviewer Prof. Andrejs Krasņikovs
Abstract Bakalaura darba temats ir “Automašīnas dīzeļdzinēja degvielas padeves analīze”. Darba autors ir Kristaps Savickis, zinātniskais vadītājs pētnieks, Dr.sc.ing. Edgars Kovals. Darba mērķis ir izanalizēt automašīnas dīzeļdzinēja degvielas padeves sistēmas. Darbā pētīta informācija par dīzeļdzinēja vēsturi, teorētiskiem aspektiem, automašīnas dīzeļdzinēja darbības procesu un dīzeļdzinēja degvielas padeves sistēmām. Bakalaura darba kopējais apjoms ir 56 lappuses. Darbā izmantoti 32 attēli. Darba uzrakstīšanai izmantoti 39 literatūras avoti. Bakalaura darbs sastāv no ievada, 4 nodaļām, secinājumiem un izmantotās literatūras. Bakalaura pirmajā daļā ir apkopota informācija par dīzeļdzinēja vēsturi, teorētiskiem aspektiem, tipoloģiju un darbības procesu. Otrajā daļā ir apkopota informācija par degvielas sistēmām un zemspiediena daļu. Trešajā daļā ir apkopota informācija par dīzeļdzinēja augstspiediena daļu. Ceturtajā daļā ir apkopota informācija par dīzeļdegvielas sistēmu ekspluatācijas īpatnībām Analīzes rezultātā ir izdarīti secinājumi par dīzeļdzinēju un degvielas sistēmu.
Keywords Dīzeļdzinējs, dīzeļdzinēja darbība, dīzeļdzinēja vēsture, degvielas padeves sistēma, dīzeļdzinēja augstspiediena daļa
Keywords in English Diesel engine, operation of diesel engine, history of diesel engine, fuel supply system, high pressure part of diesel engine.
Language lv
Year 2020
Date and time of uploading 08.06.2020 19:21:09