Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language "Publisko iepirkumu aktualitātes ceļu būves nozarē" ( "Jaunās un Krasta ielas pārbūve Mālpilī")
Title in English “Current Events of Public Procurement in the Road Construction Sector” (“ Reconstruction of Jauna Street un Krasta Street in Malpils”)
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor Mārtiņš Miķelsons
Reviewer Rolands Īzaks, Ražošanas daļas vadītājs, SIA "Vianova"
Abstract Darba tēma „Kurzemes „melno punktu” kartes analīze”. „Melnie punkti” ir ceļu satiksmes negadījumu koncentrēšanās vietas. Tā kā Latvijai jau vairākus gadus ir viens no sliktākajiem rādītājiem ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušo skaita ziņā visā Eiropas Savienībā, šī tēma ir īpaši aktuāla. Bakalaura darba mērķis ir veikt Kurzemes bīstamo ceļa posmu analīzi, apzināt galvenos to veidošanās iemeslus un dot ieteikumus to skaita samazināšanai. Bakalaura darbā tiek analizēta 2014.-1016. gada „melno punktu” karte. Inženierprojekta tēma ir „Jaunās un Krasta ielas pārbūve Mālpilī”. Darba mērķis ir pārprojektēt Jaunās un Krasta ielu, jo ielu segumi visā posma garumā ir nolietojušies un sabrukuši. Darba kopējais apjoms ir 123 lapas, tai skaitā 26 tabulas, 22 attēli, 10 rasējumi.
Keywords KURZEMES “MELNO PUNKTU” KARTES ANALĪZE (JAUNĀS UN KRASTA IELAS PĀRBŪVE MĀLPILĪ)
Keywords in English Analysis of the Map of Black Spots in Kurzeme; engineering project is the “Reconstruction Project of Jaunas and Krasta Streets in Malpils”
Language lv
Year 2020
Date and time of uploading 28.05.2020 14:51:08